Oddevold tog idag årets första poäng efter klara 3-0 (1-0) hemma mot Limhamn/Bunkeflo IF efter en riktigt bra laginsats. Oddevold inledde matchen bra och det nykomponerade anfallsparet Ekliden/Flingmark skapade direkt oreda för gästerna. Oddevold gjorde också rättvist 1-0 efter 39 minuter genom Tom Ekliden, som för övrigt gjorde en mycket stark insats med ett enormt jobb. Efter ledningsmålet var det Oddevold för hela slanten och direkt i andra halvlek fortsatte det fina Oddevolspelet. Utdelning för det fina spelet kom också ca 10 minuter in i andra då Mattias Karlsson satte en boll från 25 meter intill Limhamnsmålvaktens vänstra stolpe. Oddevold radade sedan upp flera fina anfall och när Jakob Flingmark rivdes ner i straffområdet efter 65 minuter punkterade säkre straffskytten Joakim Jensen matchen. Oddevold hade bud på fler mål men slutsiffrorna skrevs tillslut till 3-0. Hela Oddevoldlaget skall idag ha beröm för en mycket bra insats där försvaret fungerade bra, hårt slit på mittfältet med fart på kanterna och ett kraftfullare anfallsspel med rejäl fart. Bäst i Oddevold överlämnar vi till er läsare att avgöra i omröstning intill.