Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /var/www/ikosupport.se/public_html/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262

Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /var/www/ikosupport.se/public_html/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264
Intervju med Sulejmen Sarajlić » Supporterklubben Bohus Bataljon
Sulejmen Sarajlić i matchen mot Sävedalens IF. FOTO: Tomas SandströmSulejmen Sarajlić i matchen mot Sävedalens IF. FOTO: Tomas Sandström
Sulejmen Sarajlić i matchen mot Sävedalens IF. FOTO: Tomas Sandström
Sulejmen Sarajlić i matchen mot Sävedalens IF. FOTO: Tomas Sandström

Dags igen att hälsa en ny kille välkommen in i värmen. Den här gången handlar det om den 196 cm långe målvakten Sulejmen Sarajlić.

Tjena Sulejman. Hur är läget?

Hallå där! Allt är bra tack, hoppas att det är bra med er också 😄.

Hur känns det att ha skrivit på för Oddevold?

Det känns riktigt riktigt bra, det känns som en professionell stabil och en förening med bra förutsättningar. Eller känns gör det väl inte utan så är det!

Vi var inte ditt enda alternativ. Varför blev det Oddevold?

Så är det. Hmm.. till o börja med så blev jag mottagen på ett väldigt fint sätt! De visade ett stort intresse för mig och Oddevold la fram en framtidsplan för mig som passade mig bra. Sen som jag sa det finns fina förutsättningar här för att lyckas som fotbollsspelare och utvecklas i denna fina miljö. Oddevold känns även som en toppklubb och det är alltid det man vill, eller jag iallafall att vinna, att vara uppe och fightas om att ta steget upp. Sen också att det ligger i Sverige, att det är nära till familjen just nu är också skönt! Jag minns när jag bilade till Norge förra året från Jönköping och stannade till i Uddevalla för att tanka och då slog mig tanken. Vad skönt det hade varit att spela såhär nära hem, i Sverige tex som här i Uddevalla, Oddevold. Inte för att jag tycker att det är så jobbigt att inte komma hem och vara långt hemifrån men så länge man kan vara i det så är det ju självklart alltid positivt.

Berätta lite om dig själv som målvakt?

Hmm.. Jag gillar egentligen inte att prata om mig själv utan jag gillar mer att spela och kanske bli bedömd utifrån andra vad de tycker att jag är bra på! Jag ska ge allt för klubben och visa upp mig utifrån min bästa sida.

Och Sulejmen utanför planen. Hur är han?

Sulejmen utanför planen haha.. Ja, får ofta höra av mina vänner att jag är en sjuk människa som älskar att skoja utan gränser och är väldigt kärleksfull mot dom som står mig nära och jag umgås med. Det bästa hade väl varit att fråga mina vänner och familj hur jag är utanför.

Vad vet du om din nya klubb?

Jag vet faktiskt inte så mycket ännu om historian osv. Allt jag vet är hur klubben idag fungerar, vilka fina förutsättningar och ska jag vara helt ärlig så har jag hört att Oddevold har några väldigt fantastiska supportrar! Stämmer det? 😄 Det tror jag iallafall utifrån det jag har hört 😉.

Känner du någon i laget sedan tidigare?

Jag känner Victor Edvardsen, Alen och Bragi som skrev på idag. Jag vet vem Danne är från öster då mina vänner där umgicks mycket med honom och sen har jag mött Kjellman i Norge, en mycket bra fotbollsspelare! Även om Danne har jag hört väldigt gott som fotbollsspelare.

Hur går dina tankar om den kommande säsongen?

Jag ser väldigt mycket fram emot den här säsongen och det jag kan börja med är att ställa höga krav på mig själv som jag alltid gör och sedan på mina medspelare och tvärtom! Och det brukar bli så. Man får en utvecklande miljö med höga krav och öppna tankar om vad man tycker.

Har du någon personlig målsättning?

Som sagt jag har höga krav på mig själv. Jag ska vara lite tråkig och säga att mina målsättningar kommer jag hålla för mig själv och dela dom med målvaktstränaren, för att det är vi som jobbar ihop och det är han och jag tillsammans som kan få mig att nå mina mål.

Vad lyssnar du på i bussen till bortamatcherna?

Jag lyssnar på väldigt mycket! Svensk hiphop, dancehall, reggaeton, fransk musik, bosnisk musik, även engelsk rap och hiphop.

Bästa filmen någonsin?

Jag gillar inte att ranka filmer utan dom bra jag har sätt sätter jag högt upp på min lista haha, har aldrig rankat dom. Är väldigt dålig på namn också. Brukar inte vara så känslig till filmer men då när två bröder bråkade mot varandra fighter eller något heter den väl? Den var tung att se på. Jag skulle aldrig kunna fightas mot min bror/vän. Inte ens i sport! Jag hade gett upp och låtit dem vinna. Fotboll är ingen fight på det sättet så där älskar jag att tackla dom och vinna mot dom hehe.

Rädda straff för GAIS mot Blåvitt som gör att GAIS klarar sig kvar i Allsvenskan men Blåvitt missar guldet?

Jag är ju en före detta spelare för blåvitt. Och det laget jag spelar för kommer mitt hjärta alltid att slå hårdast för! Så vilket än lag jag hade spelat i hade jag velat vinna. Jag hade velat rädda alla straffar jag får emot mig oavsett vad det hade gällt!

Sova till lunch eller gå upp tidigt och köra 5km i spåret?

Oj! Haha svår fråga. Är man pigg och inte har tränat så hårt dagen innan så går jag gärna upp och kör. Annars är det skönt att ligga i sängen och vila när man är slutkörd!

Vem i laget tror du kommer få svårt att sätta straffarna mot dig på träning?

Victor Edvardsen! Även fast han nog har en av div1 bästa avslut så vet jag ändå hur han skjuter 😛

Vi tackar Sulejmen för pratstunden och önskar återigen varmt välkommen till Sveriges vackraste förening!