Tommy Carlsson från supporterklubben överlämnar checken på 100 000 kr till Oddevolds Ordförande Stefan Mattsson.Tommy Carlsson från supporterklubben överlämnar checken på 100 000 kr till Oddevolds Ordförande Stefan Mattsson.
Tommy Carlsson från supporterklubben överlämnar checken på 100 000 kr till Oddevolds Ordförande Stefan Mattsson.
Vår vice ordförande Tommy Carlsson lämnar över check på 100 000 kr till Oddevolds Ordförande Stefan Mattsson vid samkväm 2013.

Säsongen är över och vi slutade på en sjunde plats i division 1 södra. Det kan ha varit en av de jämnaste serierna på mycket länge. Från nedflyttningsplats till femte plats skilde det bara nio poäng.

Nu tar vi sats mot nästa säsong och vi i Bohus Bataljon kommer göra allt för att IKO ska få så bra förutsättningar som möjligt. Därför drar vi igång swishkampanjen #swishaföroddevold igen.I januari blev det riktigt lyckat då vi kunde lämna över 50 000 kr till IKO. Vi satsar helt klart på att slå den siffran nu och om vi alla hjälps åt kan vi göra det. Från och med idag fram till nyårsafton pågår kampanjen och varje vecka kommer vi lotta ut priser till er som är med och swishar.

Först till det viktiga. Memorera vårt swishnummer 123 602 5118. Det är dit du swishar för att hjälpa föreningen i våra hjärtan.

Bland alla som swishar minst 50 kr kommer vi dra tre vinnare varje vecka (på torsdagar) som vinner olika saker. Det kan vara allt från signerade matchtröjor till något från vår souvenirshop eller sponsrade vinster från olika företag. Vet ni med er företag som vill vara med och sponsra får ni gärna be dem ta kontakt med någon i styrelsen.

Swishar man minst 100 kr är man med i utlottningen av ett årskort till säsongen 2017.

Varje torsdag drar vi tre vinnare bland er som swishat minst 50 kr. Varje söndag drar vi en vinnare bland er som swishat minst 100 kr. Sista dragningen blir på nyårsafton.

För att spetsa till det lite extra så kommer vi i Bohus Bataljon att dubbla beloppet varje gång vi når 10 000 kr. Om slutsumman av swishkampanjen blir 51 431 kr kommer Bohus Bataljon putta till 50 000 kr.

Har man inte möjlighet att swisha kan man givetvis sätta in pengar på vårat bankgiro 336-3017. Märk insättningen med ”swisha för Oddevold”

Nu har vi verkligen chans att göra skillnad. Nästa år ska vi vara med och fightas i toppen och vi ska vara med och se till att det händer.

Nu börjar resan mot Superettan 2018!

#swishaföroddevold

#motSE