Oddevold tog i lördagens match sin femte raka seger efter klara 3-0 (2-0). Frånsett matchens första tio minuter dominerade Oddevold och spelade ut LB07 inför 50-talet tillresta Oddevoldfans. Andreas Lind inledde målskyttet efter 15 minuter då han säkert nickade in Mattias Karlssons inlägg. Bara ett par minuter senare avlossade Angelo Vega ett långskott som ganska billigt slinker in vid Limhamnsmålvaktens högra stolpe. Oddevold har sedan fullständig koll på LB07 anfallsförsök och man skapar ett par lägen att utöka ledningen. Närmast var Seb Jaconelli som frispelades två gånger. I den andra halvleken ser matchbilden ut som i den första och LB07 skapade egentligen inga direkta farligheter och gör misstaget att försöka spela långt på vårt mittförsvar. Där är det vattentätt! Med 5 minuter kvar stressar Andreas Lind fram ett Limhamnsmisstag vilket resulterar i att Jaconelli får bollen ensam framför målvakten och kan säkert placera slutresultatet 0-3.

Nu har Oddevold säkrat kontraktet för div 1 spel nästa säsong och parkerar på en femteplats efter 24 omgångar. Med den form och kvalitet Oddevold visar upp känns inte en fjärdeplats orealistiskt. Vi kan slå ALLA lag i den här serien och hade det varit 10 omgångar kvar nu så vetifan om inte detta hade slutat med guldhattar…