Oddevold-Rosengård slutade 0-0 på ett soligt Rimnersvallen på lördagseftermiddagen. Första halvlek var spelmässigt jämn utan att något av lagen skapade de där riktigt farliga målchanserna. Oddevold tilläts ha mycket boll, främst via vänsterkanten med Mattias Karlsson och Robert Johansson i spetsen. I andra halvlek började Oddevold ta över allt mer och spelet förlades till största delen på Rosengårds planhalva. Rosengård, med flera långa spelare, skapade förvånadsvärt lite och de få chanser man fick fram hade Mattias Olsson i Oddevolds mål bra koll på. Oddevold var på slutet ytterst nära att avgöra matchen då Jakob Flingmark fick på ett bra skott som Rosengårds målvakt tippade till hörna, en hörna som sedermera också blev farlig med en nick som Rosengårds målvakt återigen räddade framför fötterna på en huggande Jesper Carlzon. Skall man summera matchen var Oddevold närmast segern, men man har alldeles för lite skott på mål i förhållande till de chanser som skapades. Rosengård tränare kommenterade matchen i Sydsvenskan enligt nedan:

”– Vi kom inte upp i samma standard idag som senast mot Trollhättan, men det var också skillnad på motstånd”

Nu laddar vi inför kanske årets roligaste bortamatch mot ÖIS på Gamla Ullevi på lördag.