Oddevold kom till spel med en 4-4-1-1 uppställning med nyförvärvet Andreas Lind längst fram. Trollhättan startade matchen med att sätta stenhård press på Oddevolds backlinje och höll på att få 1-0 direkt efter strul nere hos annars utmärkte Peter Zwetsloot Isaksson. Trollhättan hade en del boll i första och Oddevold hotade främst via Andreas Lind som med sin tyngd o kraft skapade problem hos FCT. I början på andra satte FCT återigen högre press och vår förre kantspringare Petrit Zhubi satte bollen efter en snabb kontring efter 60 minuter. 1-0 till FCT och spelmässigt hade vi en tuff period. Med kvarten kvar kom dock kvitteringen, Jocke Jensen, på straff efter en hands i straffområdet. Oddevold tar sen över matchen och skapar sedan flera jättelägen där Dybendal, Mattias Karlsson och Andreas Lind är nära att avgöra matchen. 1-1 är dock inget dåligt resultat vilket också känns rättvist sett över hela matchen.