Oddevold förlorade kvällens drabbning mot ÖIS med 1-2 (1-0) inför drygt 1600 åskadare.
Första halvlek
Frånsett de fem första minuterna i första halvlek kontrollerar Oddevold matchen och i den femtonde minuten gör Tom Ekliden 1-0 efter inlägg av Mattias Karlson. Defensivt har Oddevold bra koll på ÖIS få chanser och vi tilläts äga förvånansvärt mycket boll. Offensivt skapar vi en del och sett till målchanserna borde vi gjort fler mål.
Andra halvlek
Andra halvlek fortsätter som den första, där Oddevold fortsätter föra matchen. Efter 15 min i andra åker ÖIS på en väldigt hårt dömd utvisning, av en domare som förhoppningsvis inte gjorde sin bästa match. För bra var han inte. Efter utvisningen tar ÖIS över matchen och inbytte Nicolas Sandberg nickade in kvitteringen med 18 min kvar. Båda lagen skapar en del chanser efter detta men på stopptid får Elmander ett gratis friläge och sätter slutresultatet 1-2. Andra hemmamatchenn på rad som Oddevold släpper in mål på övertid, förhoppningsvis en ren slump men det får bara inte ske.