Gårdagens bohusderby mot tjörnlaget Skärhamns IK hemma på Rimnersvallen bekräftade varför Oddevold nu är serieledare och Skärhamn jumbo. Oddevold hade kommandot under hela matchen och spelade efter en målmässigt jämn förstahalvlek ut hela registret i andra halvlek och körde över tjörnlaget fullständigt. Frånsett ett friläge vid ställningen 1-0 hade SIK ingenting som är värt att benämnas farlighet under hela matchen. En duktig Skärhamnsmålvakt och oskärpa i avsluten gjorde att den första halvleken slutade i underkant 1-0 efter ett snyggt anfall som Tom Ekliden avslutade med mål från nära håll. I andra halvlek öste Oddevold på för fullt och efter Jocke Jensens 2-0 var det inget som helst snack. Angelo Vega satte 3-0 och därefter gjorde vår skyttekung Ibrahim Tahini hattrick vilket innebar seger med hela 6-0, som i ärlighetens namn kunde blivit bra mycket större. En mycket bra match där Oddevold visar hur bra man är och formen inför fredagens seriefinal ser strålande ut.