Varje år delar Oddevolds Kamrat och Supporterklubb ut pris till årets bästa a-lagsspelare, årets bästa junior och årets bästa spelare i Oddevold Grunden. Priset innebär inte bara ära och berömmelse utan även ett vackert blomsterarrangemang och 2000 kr.

Årets spelare i Oddevold Grunden blev med motiveringen

 IMG_0001Här har vi en spelare med ett långt förflutet inom Oddevold Grunden. Redan som 11-åring började han spela i klubben, sedan har han fortsatt att utvecklas i sann föreningsanda.

Att det regnar, blåser eller snöar spelar ingen roll. Oavsett väder står han där när Oddevold Grunden kallar till träning eller match.

Denna kille har alltid en härlig inställning och är en fantastisk kamrat till alla i laget!

Priset går till: Simon Rengman

Årets junior blev med motiveringen

IMG_0004En spelare som under det gångna året tagit stora steg i sin utveckling och som under säsongen varit en förebild för övriga spelare, både på och utanför planen. En ambitiös spelare med bra attityd och som är både stark och teknisk och har en enorm kämpaglöd. En spelare med bra blick för spelet, som ger allt för laget och som till varje pris vill vinna varje närkamp.

Han ger alltid 100% och har med sitt spel bidragit till att laget gjort många bra insatser under året. En mittfältare av hög klass och en lysande representant för IK Oddevold!

Priset går till: Shewar Fares

Årets a-lagsspelare blev med motiveringen

IMG_0003Han har genom kraftfullt och resolut agerande blivit en riktig bollvinnare som skapat en trygghet för hela laget. Från sin mittfältsposition gör han kanske sin bästa säsong någonsin och har som 33-åring fortsatt att utvecklats som fotbollsspelare.

Priset går till: Pablo Andersson

Tack till Susann Sannefjäll för bilderna!