Serien om våra nyförvärv fortsätter. Nummer 3 är nog den störste. Han är till och med större, både med längd och muskler än vårra förra stjärna Peter Nyström. Daniel har varit i Fct i några år och nu hoppas vi att han tar nästa steg, till eliten med vårt kära IK Oddevold!

Vi kör på med Martin Ahlins ord först:

När ”Stanco” kom till FC Trollhättan var jag nästan säker att han skulle bli en allsvensk spelare. Det finns en kompromisslöshet i hans spel som är oerhört tilltalande och lovande. Stanisic verkar dessutom vara en naturlig ledare och även en härlig personlighet utanför planen.

Faktaruta:
Namn: Daniel Stanisic
Ålder:23 (1991)
Moderklubb: BK Häcken
Andra tidigare klubbar: Skärhamns IK (Div 2) Torslanda IK (Div 2) FC Trollhättan (Div 1)
Position : Mittback

Riktigt många bra spelare i årets Fct. Vad är enligt dig största anledningen till att klubben lämnade serien?

Inför året hade FC Trollhättan bantat truppen och försökt spetsa till den, men vi överöstes av skador och avstängningar vilket resulterade i att startelvan varierade mycket från match till match.

Nu kommer du till ett ”nytt” Oddevold som föryngras en del. Fct och Iko har mötts en del. Känner du många redan i laget?

I laget är det väll bara Hake som jag har spelat med i Torslanda IK! Jag var i BK Häcken tillsammans med Almroth och Westermark, men jag kommer inte ihåg om jag spela så många matcher ihop med dem.

Vad betyder det att L-O Mattsson blev tränare i ditt val?

Jag har fått intrycket av att Oddevold är en klubb som vill uppåt och satsar för att nå sina mål, det är den största anledningen till att jag valde IKO. Jag har bara hört bra saker om L-O Mattson så det ska givetvis vara kul att jobba ihop med honom.

Hade du flera andra klubbar som visade intresse, i så fall vilka?

Inga kommentarer

Beskriv dig själv som spelare? Styrka/svagheter?

Jag ser mig själv som en vinnarskalle och är även en dålig förlorare på gott och ont! Min högerfot tycker jag håller en bra nivå samt en stark duellspelare.
Jag skulle säga att jag behöver bli fysiskt starkare och förbättra min explosivitet.

Det är många anrika lag i serien nästa år, vilka känner du spontant redan nu som de farligaste?
Just nu kan jag inte svara på vilket jag ser som ett stort hot då man inte vet hur trupperna inför nästa år. Men rent spontat skulle jag väll säga Örgryte! Men det lag jag ser fram emot att möta är Öster på Myresjöhus arena.

Har du något om dig som person att berätta som inte alla känner till?
Nej