På Söndag är det dags för årets första derby. Ett jätteintresse hos Bohus bataljon och i nuläget är 98 st anmälda till våra två bussar. Blir det fortsatt många bokningar så gör vi allt vi kan för att boka en tredje buss. Mer info kommer. Anmälan till Tommy på 070-6740725.

Istället för lotter på bussen gör vi en ”favorit i repris” och kör derbylotten. Den kostar 50 kr och du ska tippa slutresultat och utslagsfrågan är publiksiffran. Tippa gärna på Mortens eller på bussen. Ska du inte med i bussen så går det lika bra med swish. Skriv resultat och publiksiffran i meddelandet. Halva summan går till den som har tippat rätt resultat och är närmast publiksiffra. Har ingen rätt resultat så går pengarna vidare till annan match längre fram. Swish 123 602 5118

Bussarna går alltså kl 16.00 från Kungstorget. Samling på Mortens krog klockan 14.00. Mortens krog öppnar redan klockan 13.00 så det går självklart bra att komma redan då. Någon från klubben kommer även förbi och berättar lite om förutsättningarna inför matchen.

Mat denna dag är Örtbakad fläskkarre´ med klyftpotatis. Detta för endast 75 kr.

Öl/vin/päroncider 45kr. Kom förbi och ladda med oss glada Oddevoldare