Oddevold berör! Det hör man titt som tätt och så är det alla gånger. Glädjen när vi vinner ger en stämning som nästan går att ta på. Att sitta i supporterbussen på väg hem till Uddevalla efter en vinst är ett riktigt lyckorus. Likaväl är besvikelsen och frustrationen påtaglig när vi förlorar, vilket visade sig lördags. Oddevold är inte bara en spelartrupp och en tränarstab. Oddevold är ett lag med spelartrupp, tränarstab, ideellt arbetande, styrelse med alla utskott, ungdomslag, supportrar, sponsorer m fl, ja tillsammans är VI Oddevold! Detta Oddevold engagerar väldigt många männsikor och den gemensamma nämnaren är givetvis att alla vill att föreningen ska lyckas och vara framgångsrik.

Tittar man på årets säsong så har vi en riktigt stark spelartrupp, mycket kompetent och omtyckt tränarstab och många hängivna supporters.  Alla, oavsett roll inom föreningen, vill givetvis att Oddevold ska vinna varje match och strävar givetvis efter det. Att det inte blivit så finns det säkert tusen anledningar till och att hitta enskilda orsaker är nästintill omöjligt. Att analysera och säga att man skulle gjort si eller så, otur, om och men, finns ingen tid för och är meningslöst att lägga kraft och fokus på nu. Det kan man  göra när säsongen är över. De matcher som passerat är historia och för innevarande säsong återstår 7 matcher som möjliggör 21 poäng. Det allt handlar om nu är att ta så många poäng av dessa 21 som möjligt. Helst alla 21. Förutsättningarna är kända och det är utifrån de förutsättningarna som 20 spelare, supportrar och övriga måste agera. Spelar ingen roll nu om du som spelare spelat i allsvenskan eller div 1 eller om du som supporter varit med i 20 år eller i 2 månader.  Nu gäller det alla sluter upp bakom laget! Alla bakom Oddevold spelar en viktig roll oavsett om du är spelare, supporter eller styrelseledamot. Ingen enskild i Oddevold reder ut detta ensam utan tillsammans måste alla sätta laget före jaget och bidra med sitt yttersta.

Vi i OKS kommer aldrig ge upp och uppmanar nu alla att stå upp för föreningen och stötta till 100 %. Finns inget annat.  Har ni möjlighet, anmäl er till söndagens bussresa!

Nu jävlar, nu ska blod, svett och tårar ta oss till nytt kontrakt!
/
OKS Styrelse