Det blev en lyckad och mycket uppskattad trivselkväll på Thordengården. Uppemot 70 personer dök upp för att lyssna på tränarparet Jan-Erik Lien och Tony Fylksjö, ordförande Stefan Mattsson samt Bjarne Svensson från FU. Den sistnämnda orsakade kvällens högsta applåder då han för en extatisk folksamling avslöjade att en spelare väntade utanför att komma in och skriva på ett tvåårskontrakt med klubben. In kommer Andreas Lind och applåderna ville aldrig tystna. Bjarne berättade också att intresset är stort för spelare utifrån att spela för Oddevold. Men så har vi det där med det ekonomiska…

Stefan Mattson berättade om läget i klubben och berömde mycket supporterklubben för deras insatser runt omkring Oddevold och hur vi stärker varumärket ute i landet. Stefan kom även han med en överraskning till supporterklubben. Han hade fått tag i Kim Källströms matchtröja från matchen mot Tyskland på Ullevi den 17 november 2010 som han skänkte till supporterklubben. Denna kommer vi att återkomma till framöver och auktionera ut, vi har redan fått ett bud på 2000 kr. Stefan berättade också en rolig anekdot om en kinesisk klubb som ville skicka en spelare till Oddevold för den nätta summan 4 miljoner dollar.

Tränarparet Lien och Fylksjö fortsatte i lovkören och tackade för allt stöd vi gett laget under säsongen. Vi fick ta del av intressant statistik från gångna säsongen samt fick tillfälle att ställa frågor.

Kvällen avslutades med dragning av vinnarna i höstens poängliga samt månadens supporter december (vilket kommer att publiceras under fliken ”dragningar och omröstningar” inom närmaste dagarna).

Stort tack till alla som var där!

Några bilder från kvällen. Tack till Johan Ederwall för bilderna!