Vi i IK Oddevold strävar efter att bli en elitförening, och en sådan målsättning gäller såväl på fotbollsplanen och organisatoriskt. Som ett viktigt led i detta har vi nu ambitionen att stärka organisationen med en ny satsning på en medlemstidning i pappersform, Oddebladet, som syftar till att ge föreningens medlemmar aktuell information och läsvärda artiklar med Oddevold i fokus.

Vi söker därför dig, som på ideell basis, vill vara med i familjen Oddevold och ta föreningen till en ny nivå vad gäller medlemsvård och ansvara för vår satsning på Oddebladet. Oddebladet kommer att ges ut ca 3-5 gånger per år och kommer att omfatta ca 7-8 sidor per utgåva.

 Vem söker vi då?

Jo, vi söker med fördel dig, Oddevoldare, som vill vara med och skapa en tidning med 100 % fokus på Oddevold, för Oddevoldare. Du behöver absolut inte vara redaktör eller journalist till yrket, men besitter du talangen att kunna uttrycka dig väl i skrift och har en kreativ ådra för textskapande är du hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse. Detta skulle vi vilja komma igång med under hösten så tveka inte med att höra av dig.

 Oddevolds marknadsutskott

Patrik Ejderteg

0702-203142

patrik.ejderteg@comhem.se