Oddevold avslutade den 16:e omgången med att hemmaslå Holmalunds IF med 4-0. Oddevold skapade en hel del målchanser i den första halvleken men Mattias Karlssons vänsterkanon blev första halvlekens enda mål. Oddevold dominerade matchen men spelet var dock långt ifrån hundraprocentigt då man  bjöd gästande Holmalund på en del chanser efter ett slarvigt passningsspel och okoncentration både försvars -och anfallsmässigt. I andra halvlek fortsatte Oddevold att dominera tillställningen och tillslut trillande även målen in. Ibrahim Tahini  som hade missat flertalet chanser att öka Oddevolds ledning gjorde återigen ett äkta hattrick, och gick upp i skytteligaledning. Oddevold kommer inte helt upp i normal standard utan gör det som krävs mot ett relativt svagt motstånd. Segern var dock odiskutabel och det viktigaste i nuläget är 3 nya poäng och fortsatt serieledning!