Oddevold mötte på söndagskvällen serieledarna IF Sylvia hemma på Rimnersvallen. Sylvia hade inför matchen 14 raka segrar och gick i förra omgången upp i serieledning. Oddevold som kom från en viktig bortaseger mot Skövde inledde matchen bäst och efter 3 minuter prickade Andreas Lind stolpen efter en hård nick från nära håll. Oddevold fortsatte att rada upp målchanser och spelade riktigt bra med en 4-4-1-1 formation med Andreas Lind som ensam forward. Första halvleken blev dock mållös och Sylvia skapade egentligen ingenting medan Oddevold borde gjort ett par mål på de klara lägen man skapar.

Oddevold inledde den andra halvleken med att fortsätta dominera spelet och pressade Sylvia allt längre ner och efter två fina nicklägen så fick Andreas Lind äntligen skalla in ledningsmålet 1-0 efter 52 minuter. Efter målet tilläts Sylvia att ha äga mer boll utan att skapa något nämnvärt. De långa bollar som de slog mot vår backlinje blev aldrig farligt och även om det var nervöst på slutet var aldrig Sylvia nära.

Oddevold tog en välförtjänt seger och återigen gör man en mycket stark laginsats med ett lugnt försvarspel och ett krig över hela banan som gör att vi vinner de flesta första och andrabollarna. Well done!