Oddevold-Kristianstad slutade på söndagskvällen 2-2 (0-0). Oddevold inledde matchen bäst och det nya anfallsparet Ekliden/Lind skapade stora problem för Kristianstads försvar. Den första heta målchansen skapade Andreas Lind, ett skott som tog i stolpen. Oddevold fortsatte att skapa flera farliga målchanser och närmast var Flingmark med ett mäktigt direktskott i kryssribban. Den första halvleken slutade otroligt nog 0-0 efter 14-2 i målchanser i Oddevolds favör och Kristianstad var mer eller mindre utspelat. I den andre halvleken spelade Kristianstad upp sig något, men i den 65 min kommer äntligen Oddevolds ledningsmål, ett drömmål igen, av Tom Ekliden. Tyvärr så slarvar Oddevold med markeringen 5 minuter senare och är inte alls med på den snabbt slagna frispark som skallas i mål från 5-6 meter. Med endast 7 minuter kvar så kommer nyinbytte Ibrahim Tahini loss i ett friläge och rivs ner av den utrusande Kristianstadsmålvakten, vilket leder till straff och gult kort. Mycket märkligt att Kristianstads målvakt inte får rött kort där. Återigen slår Jocke Jensen säkert in 2-1, den här gången i målvaktens högra hörn. På övertid, efter en glidtackling, faller en Kristiandsspelare i straffområdet, och domaren tvekar inte att blåsa och peka på straffpunkten. Peter Zwetsloot Isaksson går åt rätt håll men straffen går stolpe in och matchen slutar 2-2.

Oddevold visar att man blir att räkna med till hösten och såg mer ut som topplag än dagens Kristianstad som skall vara nöjda med ett få med sig en poäng hem till Skåne.