Hej Johan

 -Ditt första fönster som sportchef, och nu ett minifönster. Hur sammanfattar du denna konstiga vår/silly season?

 Väldigt nöjd med årets trupp, vi har värvat lokala, talangfulla och målmedvetna killar. Kul även att många i årets trupp kommer från egna leden. Tränarparet var prio och med deras vilja att lyckas smittar av sig på spelarna. Använda video och analysera spelarna på mer än bara träningsplanen var prioriterat när vi valde tränare. Vår tro är att det krävs mer för att förstå/lära sig spelet på ett djupare plan än att bara ta emot utlärning på planen eller på en matchtavla med blå och röda magneter.
 Vill jag påpeka att grunden var lagd innan jag klev in och under min tid har FU hjälps åt på ett fantastiskt sätt. Vi har en oerhört jämn och bred trupp för att kunna klara 26 matcher i div 2. Nu 13 matcher och killarna kommer verkligen kunna gå max varje match.

-Det lilla fönster som är öppet nu är ju öppet några dagar till. Har ni något mer på gång eller är vi nöjda så här?

-Vi har är mycket nöjda och kommer inte värva några spelare som det ser ut i dagsläget.

-Seriefavoriter enligt bookmakers! Ska vi vara det?

– Med den truppen vi har kan verkligen alla vara med i första elvan. Vi har den bredaste truppen i serien enligt mig. Med tanke på det så sätter man oddsen.

– Om vi är bäst….på förhand. Vilka blir de främsta utmanarna enligt dig?

– Vill inte lyfta fram någon motståndare utan vikten av att kunna börja om och prestera 13 matcher i rad kommer vara avgörande för den som vill vinna serien.

– Vem tror du blir truppens stora överraskning 2020?

-Vi har många unga lovande spelare, flera som kommer spela elitfotboll i framtiden med eller utan Oddevold om dom fortsätter med träningsviljan dom visar nu. Jag låter den spelare som vill ha sitt namn här visa det, lyfter vi det namnet/namnen när serien är slut.

– Har du spelat någon match som gällt något utan publik? Är det något speciellt spelarna ska tänka på?

– Jag har aldrig spelat match utan publik, publiken supportrarna är allt i fotboll, men jag tror ändå man vänjer sig snabbt. Man är i sin bubbla under match och jag själv kunde filtrera bort mycket av intrycken utanför linjerna. Tror det blir samma nu.

– Nordvärmland borta i omgång två, en 15-timmarsdag minst. Sedan uppehåll i över en månad. Vad tycker du om upplägget?

– Först märkligt eftersom en höstsäsong är 13 matcher och vi bara ska spela 13 matcher. Borde man kunnat spela alla efter sommaren. Men många serier och kval som ska stämma så det är bara att acceptera.

– Självklart åker du på att tippa premiären. Resultat och årets första målskytt?

 -3-1 och Molla gör första.

– Blir det själv något spel i Hogstorp i år?

– Det blir spel om jag får ihop mina barns fotboll med tiderna Hogge spelar. Hittills så har Hogges träningar varit på samma dagar och tid som mina barns fotbollsträningar. Har gjort 3 matcher i januari och februari. Tycker fortfarande det är väldigt kul och några av mina barndomsvänner spelar i Hogge. Har aldrig spelat a-lags fotboll med dom. 4 av 4 segrar hittills. Det vill man ju förlänga.

Bohus bataljon tackar Johan som tog sig denna tid och lyckar han och alla kring laget stort lycka till.

Nu kör vi!