Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /var/www/ikosupport.se/public_html/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262

Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /var/www/ikosupport.se/public_html/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264
Årets senior, junior och grundenspelare » Supporterklubben Bohus Bataljon
Foto: Susann Sannefjäll

Supporterklubben delade traditionsenligt under årets sista hemmamatch ut pris till årets senior, junior och grundenspelare. Motiveringarna till utmärkelserna löd:

Foto: Susann Sannefjäll

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinnaren är en kille som verkligen älskar att spela fotboll. En fantastisk spelare och kamrat som sprider glädje till andra. Han pendlar till träningar och matcher från Kungshamn och har gjort så i hela sex år. Årets grundenspelare är: Stanley Morales.

 

 

Foto: Susann Sannefjäll

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets junior är en förebild och en riktigt bra lagspelare som alltid ger 100% oavsett om det är träning eller match. Han har under säsongen utvecklats enormt mycket som spelare, han är oerhört seriös och ambitiös och har tillfört laget lugn och stabilitet både på och utanför planen. Han har dessutom under större delen av säsongen även fått ansvaret som lagkapten och gjort detta på ett mycket ansvarsfullt och moget sätt.

Han har under året tagit sitt spel till en högre nivå och IK Oddevold önskar därför med stolthet honom stort lycka till framöver i den blåvita Oddevoldtröjan.

Årets junior är: Kristoffer Timonen

 

Foto: Susann Sannefjäll

 

 

 

 

 

 

 

 

Han kom som en frisk vind och gjorde i våras sina första matcher i vår blåa fina dräkt. En dirigent på vårat mittfält som även visat sig vara en slitvarg som alltid ger allt för laget. Så småningom blev han även lagkapten.

Årets spelare är: Bragi Bergsson

 

Priserna delades ut av supporterklubbens Tommy Carlsson (t.h.) och Anders Nilsson (t.v.)