Årets sista prylmarknad som traditionsenligt går i julens tecken blev en ”knökfull” tillställning. Trots snålblåsten kring knutarna runt ladan har vi aldrig haft så många köpsugna besökare.

I den vackert julpyntade lokalen fick jultomtar, adventsljusstakar, stjärnor, juldukar, julgranspynt och mycket annat en strykande åtgång. Där bjöds på varm glögg och pepparkakor, vacker julmusik och supporterklubbens egen speciella jultomte bekantade sig fryntligt med kunderna och delade ut godispåsar till barnen. Många av besökarna prövade också lyckan i det alltmer så populära varulotteriet.

Nu tar prylmarknadsgänget lite vinterlov och vill därför passa på att tacka för i år önska alla våra trevliga kunder en RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR så ses vi igen vid 2012 års säsongspremiär den 31 mars.

P.S.
Du som har något därhemma som du inte längre behöver, men som kanske någon annan har användning för, skänk det då gärna till vår prylmarknad, tyvärr kan vi av platsbrist inte längre ta emot väldigt skrymmande möbler, böcker TV-apparater och vitvaror. Du kan lämna dina saker på vårt klubbhus Thordéngården mån-fre. kl. 8-16 eller så ringer du Claes Eldstål tel 073 509 37 57 och gör upp tid för ev. hämtning.
D.S.

Några bilder från julmarknaden. Foto: Susann Sannefjäll