Oddevold mötte tidigare idag seriekonkurrenten Örgryte IS, som tillsammans med Oddevold förväntas bli topplag i årets serie. ÖIS startade matchen i ett högt tempo och hade en hel del boll inledningsvis. En försvarstabbe i Oddevold gav ÖIS ett friläge som visade sig bli det farligaste göteborgarna lyckades åstadkomma under 90 minuter. Ju längre matchen led ju mer tog Oddevold över och efter Henrik Palmersjös 1-0 efter 20 minuter var det inget snack om saken. Oddevold vann mittfältskampen och visar prov på bollskicklighet över hela banan med ett rappt passningsspel. Innan halvtidsvilan kommer också 2-0 efter ett fint nummer av Johan Patriksson. I andra fortsätter Oddevold trumma på och kontrollerar matchen och ÖIS känns förvånsvärt blekt offensivt. Med knappa  halvtimmen kvar slår comebackande nyförvärvet Mentor Zhubi en frispark från långt håll som ÖIS målvakt tappar in. Inhoppande Ibrahim Tahini var ytterst nära att utöka ledningen, först en nick i stolpen och senare även en nick i mål som tveksamt dömdes bort för offfside. Slutresultatet blev sedermera 3-0 i en match som påminde mer om seriematch  än träningsmatch då det smällde rejält här o var. Oddevold fortsätter vara stabila defensivt och har fått en ruggigt stark och effektiv offensiv. Tidigt ännu, träningsmatch till trots, men detta bådar gott inför det som komma skall!