Oddevold vann kvällens drabbning borta mot Skövde AIK med 1-2(1-1). Oddevold fick en kanonstart med mål efter 3 minuter då Angelo Vega lobbsköt från 35 meter. Första halvlek var inte på något sett underhållande och ett allt mer tillbakapressat Oddevold släppte in 1-1 efter 40 min. Vi var i slutet av första illa ute och Peter räddade oss med en riktig idioträddning efter en hård nick från nära håll. I andra halvlek fick vi se Oddevold kämpa kopiöst med Angelo Vega i spetsen. Ju längre matchen led ju bättre blev Oddevold och med 25 minuter kvar visade Eirik Dybendal klass då han satte det som blev segermålet 1-2. Efter målet har Oddevold ett par heta chanser att punktera matchen men med ett enormt jobb tilläts inte Skövde att skapa några jättefarligheter. Vårt nykomponerade mittbackspar, Gustav Granqvist och Henrik Nikkilä fungerade klockrent, Angelo gjorde en av sina bästa matcher i Oddevoldtröjan och drog med sig övriga med sitt enorma slit. Idag var det laginsatsen som bärgade tre mycket viktiga poäng.