Victor Edvardsen i Oddevold-tröjanVi fortsätter i vår intervjuserie med ytterligare ett nyförvärv. Victor Edvardsen kommer närmst från Stenungsunds IF där han fixade 13 poäng på 9 matcher. Ett snitt vi gärna ser att han fortsätter med. Han är fostrad i IFK Göteborgs och har hunnit med att spela Superettan-fotboll med Utsikten.

Tjena Victor. Hur står det till?

Tjenare! Det är bara bra med mig tack!

Vi vill börja med att hälsa välkommen till Oddevold. Hur känns det?

Jag tackar så mycket. Det känns väldigt bra att allt är klart med Oddevold.

Har du hunnit träffa laget än? Vad är dina spontana reaktioner?

Jajamen jag var och tränade två veckor med gubbarna så jag har fått ett bra intryck av alla. Det verkar vara en seriös grupp som har samma mål.

Har du spelat med eller mot någon av dina kommande lagkompisar tidigare?

Jag har spelat med Mark (Fezarit) i Hisingsbacka i 2,5 år sen mötte jag honom när han var i häcken. Samma med Daniel (Krezic). De andra har jag inte så bra koll på.

Vad vet du om din nya klubb?

Jag vet att det är en seriös klubb som vill upp till superettan och att klubben spelat i allsvenskan för ett antal år sen.

Du har ju tillhört IFK Göteborgs organisation. Vad är skillnaden när du kommer ner i seriesystemet?

IFK har varit som ett hem för mig sedan jag var fyra år. När jag blev äldre hade jag allt där. Jag var mer på kamratgården än vad jag var hemma. Vi fick frukost tre gånger i veckan då vi hade morgonträning innan skolan och vissa spelare hade mat efter träningen. Vi fick skor och joggingskor mm så man har varit väldigt bortskämd. Helt sjukt bra förutsättningar!

Vad vet du om söderettan?

Största skillnaden är tempot. Jag vet att söderettan är en bra serie med bra och tuffa lag.

Hur tror du våra chanser ser ut nästa år?

Jag hoppas att vi kommer ha en bra chans. Det viktigaste är att alla har samma mål. Att nå superettan.

Om vi tittar på dig då. Vem är Victor Edvardsen som person?

Jag är en göbbe på 20 bast som är från Göteborg. Jag är en lugn kille. Ibland! Ha ha. Jag har också en del energi ibland.

Och hur är du som fotbollsspelare?

Jag är en anfallare som älskar att göra mål. Jag är snabb och har ett bra tillslag. Det är min styrkor.

Du har öst in mål i framförallt U19-allsvenskan. Är du redo för att föra Oddevold upp i Superettan?

Jajamen det stämmer. Mitt mål är att producera poäng och mål och  hjälpa laget så mycket som jag vet att jag kan. Men jag är självklart redo för det! Det är mitt mål i alla fall. Jag gjorde sju mål och sex eller sju assist i Stenungsund på nio matcher. I Norge gick det inte som planerat. Tränaren lurade mig men det är inget jag vill snacka om utan nu vill jag fortsätta på de självförtroendet jag har just nu och det är bra!

Vi avslutar med några snabba frågor.

Mjukisbyxor i soffan eller chinos med pressveck på nattklubb?

Mjukisbyxor

Korv med bröd eller sparrissoppa?

Korv med bröd

Podcast eller film i bussen på bortaresan?

Musik och gärna tips. 🙂

Stå i mål på en avgörande straff eller sitta bredvid och titta?

Sitta bredvid

Om du måste välja en av dina nya lagkamrater att vara för en dag. Vem hade du valt och varför?

Är helst mig själv

Vi säger stort tack till Victor för ”pratstunden” och önskar stort lycka till i våra vackra färger!