Oddevold tog på tisdagskvällen en välbehövlig trepoängare borta mot Norrby IF på Borås Arena. Oddevold inledde matchen bäst och hade mycket boll, men det riktigt heta målchanserna saknades inledningsvis. Norrby stack upp i några kontringar och hade ett par farliga inlägg från kanterna som lyckligtvis nickades över och utanför. I den 30 matchminuten visade Tom Ekliden återigen klass och kämpade till sig ett friläge där han rundade målvakten och rullade in 0-1. Oddevold skapade sen allt fler chanser och fem minuter senare gör man också 0-2, vilket döms bort för gruff. I andra halvlek har Oddevold bra koll på tillställningen fram tills dess att Norrby får en utvisning. Hur konstigt det än låter så börjar vi tappa initiativet efter utvisningen och Norrby tillåts att äga mer boll. Oddevold åker med en 15 minuter kvar på en utvisning, som luktar kompensation då Markus Svensson får sitt andra gula. Norrby forcerar sedan för att försöka nå en kvittering vilket ger Oddevold flera vassa kontringslägen där vi borde gjort 0-2. Med fem minuter kvar skjuter Norrby klockrent i stolpen och i anfallet efter är det Sebastian Jacconellis tur att pricka stolpen. När klockan står på 95 minuter blåser domaren av matchen och Oddevold tar en mycket viktig 0-1 seger!